Türkiye, Lüksemburg deplasmanında

UEFA Uluslar C Ligi’nde mücadele eden A Milli Futbol Takımı, bu akşam grubundaki üçüncü maçında Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek. 

SPOR 11.06.2022, 09:47 12.06.2022, 00:10
Türkiye, Lüksemburg deplasmanında

Lüksemburg Stadyumu’nda oynanacak olan maç, saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak. A Millilerin üçte üç hedefiyle çıkacağı karşılaşmada Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre görev yapacak. Nobre’nin yardımcılıklarını Pedro Ribeiro ve Paulo Soares üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Helder Malheiro olacak. 

Hedef 3’te 3

Gruptaki ilk müsabakasında Faroe Adaları ile karşılaşan A Milli Takım, rakibini 4-0 mağlup etmişti. Ardından Litvanya’yı deplasmanda 6-0 yenmeyi başaran ay-yıldızlılar, grubun üçüncü maçından da 3 puanla ayrılarak, kayıpsız bir şekilde yoluna devam etmek istiyor.

Türkiye’nin muhtemel 11’i

Türkiye’nin Lüksemburg karşısına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor:

Altay, Ferdi, Çağlar, Merih, Zeki, Doğukan, Hakan, Cengiz, Salih, Doğukan, Halil. 

Stefan Kuntz yönetiminde 9. maç

A Milli Takım, Lüksemburg karşılaşması ile birlikte Stefan Kuntz yönetimindeki 9’uncu maçına çıkmış olacak. Kuntz ile 8 maçta 5 galibiyet sevinci yaşayan ay-yıldızlılar, bu karşılaşmaların 2’sini kaybetti 1’inde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. 8 maçta 24 kez gol sevinci yaşayan A Milli Takım, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. 

Yorumlar (0)