Galatasaray'dan Gençlerbirliği'ne yarım düzine gol!

Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği'ni misafir eden Galatasaray, Babel, Belhanda, Diagne ve Oğulcan'ın kaydettiği gollerle karşılaşmayı 6-0'lık skorla kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

SPOR 09.01.2021, 21:10 10.01.2021, 15:52
Galatasaray'dan Gençlerbirliği'ne yarım düzine gol!

Süper Lig'in 18. hafta müsabakasında Galatasaray ile Gençlerbirliği karşılaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 6-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Galatasaray'dan yarım düzine gol

Sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya 27. saniyede Mbaye Diagne'nin golü ile başladı. Senegalli futbolcu, Süper Lig kariyerindeki 50. golünü kaydetti.

Faslı futbolcu Younes Belhanda, dakikalar 30, 44 ve 45+1'i gösterdiğinde kaydettiği gollerle hat-trick yaptı. Faslı yıldızın ilk ve son golünde asist yapan Arda Turan, maçın öne çıkan yıldızlarından biri oldu.

Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Oğulcan Çağlayan farkı 5'e yükseltti. Hollandalı yıldız futbolcu Ryan Babel, dakikalar 67'yi gösterdiğinde kaydettiği golle maçın skorunu tayin etti.

Ligde iki hafta aradan sonra kazanmayı başaran sarı-kırmızılılar, ligde puanını 33'e çıkardı. Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ise üç haftanın ardından kaybederek 19 puana kaldı.

Beşiktaş'la karşılaşacak

Sarı-kırmızılılar, hafta içi Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra, 17 Ocak Pazar günü Beşiktaş'ın misafiri olacak. Ankaralı ekibi Gençlerbirliği ise Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile karşılaştıktan sonra, Süper Lig'de Göztepe'nin misafiri olacak.



 

Yorumlar (0)