Fred'e ırkçı saldırıda bulunan taraftar tutuklandı!

İngiltere'de geçen hafta sonu oynanan Manhester City-Manchester United maçında Unitedli Fred'e karşılaşma esnasında ırkçı saldırıda bulunan Manchester Cityli taraftar polis tarafından tutuklandı.

SPOR 09.12.2019, 10:47 12.01.2020, 20:53
Fred'e ırkçı saldırıda bulunan taraftar tutuklandı!

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de oynanan Manchester City-Manchester United karşılaşmasında Unitedlı Fred'e ırkçı saldırıda bulunan taraftar polis tarafından tutuklandı.

Brezilyalı yıldızın bir pozisyonun ardından saha kenarına geldiği esnada maymun hareketleri yapan taraftarın tutuklandığını açıklayan Manchester polisi Chris Hill açıklamasında "Irkçılığın hiç bir yerde yeri yok ve umarım bu tutuklama konuya olan ciddiyetimizi gösterir" ifadelerine yer verdi.

Olay hakkında soruşturmanın ve benzeri tüm olaylar konusunda futbol takımlarıyla çalışmaya devam edeceğini ifade eden Manchester polisi, tutuklanan taraftarın ceza alacağını ifade etti.

Irkçı saldırıya maruz kalan başarılı oyuncu Fred ise tutuklanmadan sonra yaptığı açıklamada "Maçtan sonra soyunma odasında Lingard gibi bana destek olan bir sürü arkadaşım olduğunu gördüm. Bu konuyu düşünmek istemiyorum sadece futbol oynamak istiyorum." dedi.

Yorumlar (0)