Fenerbahçe'ye yıldız sol bek: Racine Coly!

Fenerbahçe'de sol bekte transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda Nice'de oynayan Senegalli yıldız Racine Coly için tıpkı Olympiakos’ta oynayan Leonardo Koutris gibi satın alma opsiyonlu kiralama planları yapılıyor.

SPOR 26.12.2019, 11:32 12.01.2020, 17:28
Fenerbahçe'ye yıldız sol bek: Racine Coly!

Sarı-lacivertlilerde sol bek için listede iki aday yer alıyor. Olympiakos'ta oynayan Leonardo Koutris'in haricinde Nice'in Senegalli sol beki Racine Coly'nin de Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu ifade edildi. Kanarya'nın Coly için de tıpkı Koutris gibi satın alma opsiyonlu kiralama için pazarlıklara devam ettiği belirtildi. Coly sezona as takımın sol beki olarak başladı. Ancak son maçlarda yerini, sezon başında Paris Saint-Germain'den transfer edilen Nsoki'ye bıraktı. Oyuncunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmeyi hedeflediği ve bu sebeple sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş derbisinin ardından yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Ersun Yanal, maçın önüne geçmişti. "Teknik direktörü olmayan Fenerbahçe kazandı" diyerek çarşamba günü (dün) basın açıklaması yapacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, dün de sessizliğini bozmadı. 

Fenerbahçe resmî Twitter hesabından ise Ersun Yanal'a destek geldi. Sarı-lacivertli ekip, "Biz şampiyon olacağız" başlığıyla Yanal'ın görüntüleriyle beraber deneyimli hocanın şu sözlerini paylaştı: "En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımızdır. Ve en güzel şampiyonluklarımız, henüz kazanmadıklarımızdır."

Yorumlar (0)