Fenerbahçe'den teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Bugün açıklamayı öngördüğümüz teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına karşın sözleşme süreci nihayete ermemiştir." denildi.

SPOR 28.06.2021, 20:03 29.06.2021, 11:29
Fenerbahçe'den teknik direktör açıklaması

Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör için bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bugünü işaret ederek, yeni teknik direktörü pazartesi günü açıklayacağını belirtmişti.

Fakat kulüpten bugün farklı bir açıklama geldi.

"Süreç nihayete ermedi"

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: 

"Futbol takımımızın yeni sezon yapılanması çerçevesinde, teknik direktör anlaşmamızı, bu sezonu ve önümüzdeki seneleri kapsayacak uzun vadeli bir planlama ile yapacağımızı, daha evvel camiamızın bilgisine sunmuştuk. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, önümüzdeki sezon için mutlak şampiyonluk amacı ile yola çıkarken, camiamızı mutlu edecek neticelere imza atacak teknik direktörümüzü kulübümüzün olanakları başta olmak kaydıyla, uzun vadeli futbol aklı, oynatacağı oyun sistemi gibi detayları ile değerlendiriyoruz. Bu doğrultuda, bugün açıklamayı öngördüğümüz teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına karşın sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin sonuçlanmasıyla birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içerisinde kamuoyu ve camiamız ile paylaşılacaktır."

Yorumlar (0)