Ertuğrul Doğan'dan Ahmet Ağaoğlu açıklaması: Tartışma mı yaşandı?

Kulübün eski başkanı Ahmet Ağaoğlu ile aralarında sürtüşmenin yaşandığına yönelik iddiaları yanıtlayan Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan, gelir getirici projelerini açıklayacaklarını kaydetti. Ertuğrul Doğan, teknik direktör bulma çalışmalarından da bahsetti.

SPOR 27.03.2023, 11:53 27.03.2023, 11:57 Hakan Öksüz
Ertuğrul Doğan'dan Ahmet Ağaoğlu açıklaması: Tartışma mı yaşandı?

Olağanüstü genel kurula tek aday olarak giren ve Trabzonspor'un yeni başkanı seçilen Ertuğrul Doğan, "Önümüzde zorlu bir süreç var. Az konuşacağız, çok iş yapacağız. İlk iş, ekonomiyi düzeltmek olacak. Ekonomi sorunu, Türk futbolunun gerçeği, Bütün kulüpler bu konuda ciddi sorunlar yaşıyor. Trabzonspor'un bu sorunu geride bırakacak gücü var. Ciddi bir borç yükümüz var, bunu yönetilebilir seviyeye çekmemiz gerekiyor." dedi.

"Gelir getirici projelerimiz var, açıklayacağız"

Borçların kapatılması için bazı projelerinin olduğunu kaydeden Doğan, "Gelir getirici projelerimiz mevcut. Bunları yavaş yavaş duyuracağız. Bu projelere altyapı da dahildir. Süreç son derece şeffaf olacak. Geride kalan 5 yıllık süreçte ciddi deneyimler elde ettim. Kupalar ve şampiyonluk geldi. Şampiyonluktan sonra ne tür sıkıntıların yaşanabileceğini beraber deneyimledik." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör konusu

Trabzonspor'un bu sezon önünde Türkiye Kupası hedefinin olduğunu belirten Ertuğrul Doğan, "Bu takım hedefsiz kalamaz, yarışmamız gerekiyor. 46 yaşında başkan oldum. Trabzon sokaklarında büyüyen birisi için gelinebilecek son nokta budur. Sorumluluğumun bilincindeyim. Önümüzde teknik direktör konusu var. Buna dair kararı 1-2 kişi vermeyecek. Trabzon şehrinin nasıl bir yapıya sahip olduğunun farkındasınız. Herkesin görüşünü alarak en doğru teknik direktörü bulacağız. Diğer kulüplere saygısızlık da yapamayız. Henüz görevde olan hocalarla görüşmek olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

"Ahmet Ağaoğlu'nu kapıda karşıladım"

Ertuğrul Doğan, kulübün eski başkanı Ahmet Ağaoğlu ile aralarında tartışmanın yaşandığı iddialarını da yanıtladı. "Ağaoğlu'nun istifa ettirildiği" yönündeki iddiaların asılsız olduğunu kaydeden Ertuğrul Doğan, "Kendisi istifa ettiği için ben aday oldum. Kendisini genel kurulda kapıda karşıladım, teşekkür ettim. Herhalde bir yanlış anlaşılma söz konusu. Benim ona karşı kesinlikle böyle bir tavrım yok. Yıllar sonra bize şampiyonluğu yaşattı. Bu şampiyonluğun baş mimarı Ahmet Ağaoğlu'dur. Adını Trabzonspor tarihine yazdırdı. İnşallah biz de onun gibi başarılı oluruz." dedi.

Yorumlar (0)