Vali adına açılan sahte hesap okulları tatil etti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı taklit ederek açılan sosyal medya hesabı üzerinden şiddetli yağış sebebiyle ilde okulların tatil edildiği açıklandı. Paylaşımın ardından açıklamada bulunan Vali Ayhan, hesabın sahte olduğunu okullarda eğitimin sürdüğünü duyurdu.

YAŞAM 27.03.2023, 11:58
Vali adına açılan sahte hesap okulları tatil etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışlar sele neden olmuş ve can kayıpları yaşanmıştı. Meteoroloji yeni bir uyarıda bulunmuş ve yeni şiddetli yağışlar etkisini göstermişti.

“İtibar edilmemeli”

Yağışların ardından Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın adına açılan bir sosyal medya hesabı üzerinden il genelinde okulların tatil edildiği açıklandı. Yapılan paylaşımın ardından ise gerçek ortaya çıktı. Vali Ayhan resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruda bulunarak “tatil” haberinin sahte bir hesap üzerinden paylaşıldığını açıkladı.

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Vali Ayhan şu ifadelerde bulundu: "Gerçekleştirilen sahte duyurulara itibar edilmemesini rica ediyorum."

Sahte paylaşım ve hesap açan kişi ya da kişiler hakkında yasal işlem başlatacağına işaret eden Ayhan, kent genelin bütün okulların eğitim öğretime devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar (0)