Trabzonspor’da bir devir kapandı: Ahmet Ağaoğlu’ndan açıklama

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, seçim işlemlerinin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına istifa ettiğini duyurdu.

SPOR 03.03.2023, 11:06 04.03.2023, 14:42
Trabzonspor’da bir devir kapandı: Ahmet Ağaoğlu’ndan açıklama

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul oluşturma kararı veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan açıklama geldi. Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı ve buraya bağlı olan şirketlerde bulunduğu vazifelerden istifa ettiğini paylaştı.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul görüşmesinin ardından duyurdu

Yönetim kurulu tarafından 2 Mart 2023 gününde erken seçim kararı verdiğini dile getiren Ahmet Ağaoğlu, şu ifadelerde bulundu: "Kamuoyu ile paylaştığımız Yönetim Kurulu toplantımızda meydana gelen görüş ayrılıkları sebebiyle Yönetim Kurulumuz 2 Mart 2023 günü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidilmesi yönünde kararı almıştır. Öncelikle verilen bu kararın camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum.”

Toplantının ardından açıklama yapan Ahmet Ağaoğlu, "Genel Kurul kararında gerçekleşecek olan sürecin sağlıklı bir biçimde sürdürülebilmesi ve sağlıklı bir çalışma ortamında kongreye gitmeleri düşüncesiyle bugün Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı'ndan ve ilişkili şirketlerimizde bulunan vazifelerimden istifa etmiş bulunmaktayım." dedi.

Yorumlar (0)