Dursun Özbek'ten Ali Koç çıkışı: "Cumhuriyet savcıları göreve!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un olağanüstü genel kurulda yaptığı açıklamalara tepki gösteren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "O kadar insanın önünde başkan vekilimi tehdit etti. Ettiği lafları gece yatmadan düşünsün." diyere Cumhuriyet savcılarını göreve davet etti.

SPOR 03.04.2024, 01:11 Hakan Öksüz
Dursun Özbek'ten Ali Koç çıkışı: "Cumhuriyet savcıları göreve!"

Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0 yendiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Şampiyonluk yürüyüşümüz sürüyor. Kalan 7 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ederim." dedi.

"Başkan vekilimi açıkça tehdit etti"

Olağanüstü genel kurulda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a sert tepki gösteren Özbek, "Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’u tehdit etmiştir. Bu gidişattan memnun değiliz. Rakibimizin başkanı, bizi hayretlere düşüren açıklamalarda bulundu. O kadar insanın önünde başkan vekilimi tehdit edebiliyor. Nerede yaşıyoruz biz, bu nedir ya? İki kulüp olarak 60 milyon insana hitap ediyoruz. Çoluğu, çocuğu var. Birisi bir şey yapsa ne olacak? Seni memnun edecek mi bu durum?" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

"Ettiği lafları gece yatmadan düşünsün"

Ali Koç'a seslenen Dursun Özbek, "Ettiği lafları gece yatmadan düşünsün. Onun tehditlerine aynı seviyede yanıt vermeyiz. Bir can gitse ne olacak, değer mi? Trabzon'daki olayların üzüntüsü bitmeden bu provokasyonla karşılaşmak üzücü. Kimse tehdit ederek şampiyon olamıyor. Buna benzer bir tehdidi, federasyondaki toplantıda yaptı. Ben de oradaydım, gereken yanıtı aldı. Çok önemli bir ailenin, yurt dışında eğitim görmüş bir ferdi. Akşamki konuşmasını akıl süzgecinden geçirsin." dedi.

"Cumhuriyet savcıları acilen harekete geçmeli"

Yapılan açıklamaların cezasız kalmaması gerektiğini vurgulayan Galatasaray Başkanı Özbek, "Söylenecek çok laf var ama asıl önemli olan Türkiye'nin huzuru. Daha önce bu kadar açık tehdit duymamıştım. İnsanları birbirine kırdırmaya yönelik cümleler. Cumhuriyet savcıları acilen harekete geçmeli. Birbirimizi tehdit ediyoruz, bu gidişat yanlış." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)