Bayern Münih, Harry Kane'e imzayı attırdı: İşte yıllık maaşı!

Tottenham ile özdeşleşen İngiliz santrafor Harry Kane, Alman devi Bayern Münih'e imzayı attı. 30 Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzalayan Kane'in alacağı yıllık maaş açıklandı.

SPOR 12.08.2023, 12:06 Hakan Öksüz
Bayern Münih, Harry Kane'e imzayı attırdı: İşte yıllık maaşı!

2013'ten bu yana İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da top koşturan golcü Harry Kane'in yeni adresi belli oldu. Üstün performansına rağmen kupa kazanamamasıyla gündeme gelen 30 yaşındaki santrafor, kupa canavarı Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu.

2027’ye kadar Münih'te!

Bayern Münih, İngiliz golcü ile 30 Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Aktarılan bilgilere göre Kane, Alman ekibinde 9 numaralı formayı giyecek.

Bayern Münih Başkanı: "Ligin kalitesi artacak"

Harry Kane'in transferinin Bundesliga'nın kalitesini artıracağını kaydeden Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, "Hem bizi hem de ligi güçlendirecek." dedi.

Kane: "Bayern Münih, kazanma kültürüyle tanınıyor"

En büyük kulüplerden birinin parçası olmanın kendisini mutlu edeceğini vurgulayan Harry Kane, "Kariyerimde her zaman en üst seviyede oynamak istedim. Bunu yapabileceğim bir kulübe geldim. Bayern Münih, kazanma kültürüyle tanınıyor. Burada kendimi kanıtlamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yıllık maaşı belli oldu

Bayern Münih'in, Harry Kane'in transferi için Tottenham'a 120 milyon avro ödemede bulunduğu kaydedildi. İngiliz golcünün yıllık kazancının ise 25 milyon avro olacağı bildirildi. 

Kane'in Tottenham ve milli takım kariyeri

2010 yılında Tottenham'a adım attıktan sonra 2013'e kadar çeşitli İngiliz kulüplerinde kiralık olarak forma giyen Kane, takımının formasıyla çıktığı 435 karşılaşmada 280 gol kaydetti. Premier Lig'de 2016, 2017 ve 2021'de gol krallığı kazanan Kane, İngiltere Milli Takımı formasıyla da 58 gol attı.

Yorumlar (0)