Yeniden Refah'tan "erken seçim" açıklaması, hükümete çağrı

Erken seçim tartışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, hükümete çağrı yaptı.

SİYASET 02.04.2024, 21:35 Hakan Öksüz
Yeniden Refah'tan "erken seçim" açıklaması, hükümete çağrı

Partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, erken seçim tartışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

"Sokağın erken seçim talebi yok"

2023 yılının başından beri ülkenin seçim gündeminden kurtulamadığının altını çizen Kılıç, "Sokağın şu anki beklentisi, kronik problemlerin çözülmesidir. Vatandaşların bir seçim talebi yok. Erken seçimi telaffuz etmenin ülkeye ne faydası var? Yararı olmayacak bir seçime gitmek anlamsız olur." dedi.

"Piyasanın çok üzerinde bir mutfak enflasyonu var"

Yeniden Refah Partisi olarak hükümete bir çağrıda bulunduklarını kaydeden Suat Kılıç, "Seçim değil, ekonomi gündemine odaklanın. Enflasyon, faiz ve ödemeler konusunda ciddi sorunlar var. Piyasanın çok üzerinde bir mutfak enflasyonu var. İnsanlar geçinemiyor. Erken seçim konusuyla sakın meşgul olmayın. Türkiye'nin asıl gündemi ekonomidir. Hükümetin önünde 4 yıl var, bu süre boşa harcanmamalı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)