Yeniden Refah'ın İBB adayı çekiliyor mu? Açıklama geldi

Yeniden Refah Partisi'nin İBB adayı Mehmet Altınöz, AK Parti cephesinden gelen "adaylıktan çekil" çağrıları sonrası konuştu. Altınöz, adaylığına ilişkin son kararını açıkladı.

SİYASET 30.03.2024, 18:04 31.03.2024, 16:49 Hakan Öksüz
Yeniden Refah'ın İBB adayı çekiliyor mu? Açıklama geldi

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında yaşanan aday tartışması devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi için CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum'u çıkartan AK Parti'den bazı isimler, Yeniden Refah'a "adayını çek" çağrısında bulundu. YRP'nin İBB adayı Mehmet Altınöz ise, "Çekilmedik, çekilmeyeceğiz" dedi.

"Sahadan aldığımız dönüşler..."

Kendisine eşlik eden heyetle birlikte İstiklal Caddesi’nde yürüyen Altınöz, adaylıktan çekilip çekilmeyeceği sorusuna, "Fatih Erbakan Bey'in buna ilişkin Hatay'da bir açıklaması var. Genel başkanımız ne derse onu yaparız. 2 aydır sahadayız. Emeklilerimiz, 10 bin liralık maaşla geçinemediğini bize söylüyor. Onların durumu hem genel başkanımızı hem de bizi üzüyor. Kalbimizde bir yara oldu bu durum. Sahadan aldığımız dönüşler, İstanbul'da kazanabileceğimiz yönünde. Yani çekilmiyoruz." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)