Kurum'dan İmamoğlu'na "yarı zamanlı belediyeci" göndermesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane ilçesine yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. İlk etapta 100 günlük ve 1 yıllık eylem planlarını uygulamaya koyacaklarının altını çizen Kurum, "Arada bir belediyeye uğrayan yarı zamanlı belediyecilerden takdir beklemiyoruz." diyerek İBB Başkanı İmamoğlu'na taş attı.

SİYASET 27.01.2024, 15:47 29.01.2024, 09:56 Hakan Öksüz
Kurum'dan İmamoğlu'na "yarı zamanlı belediyeci" göndermesi

Kağıthane ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, vatandaşlarla sohbet etti. Kurum'un bir gazeteciye kendi eliyle tantuni yedirmesi gülüşmelere neden oldu.

"Kentteki karmaşayı sona erdireceğiz"

İstanbul'un karmaşasını ve çilesini sona erdirmek için pek çok projelerinin olduğunu kaydeden Kurum, "Projelerimiz İstanbul halkını sevindirse de bazılarını üzdü. 39 ilçenin her noktasında yapacağımız çalışmalarla kenti güzelleştireceğiz. Depreme hazırlık, ulaşım çilesinin sona ermesi ve kalıcı sosyal destekler... Bunlar önemli konular. Kentte riskli yapı kalmayacak şekilde çalışma yürüteceğiz." ifadelerini kullandı.

"İstanbul'dan başka mesaimiz olmayacak"

Kısa vadede yapılacakları içeren 100 günlük eylem planını açıkladıklarını kaydeden Murat Kurum, daha sonra bir yıllık eylem planının devreye alınacağını bildirdi. istanbul'da düzelmenin hızlı şekilde görüleceğini aktaran Murat Kurum, "İstanbul'dan başka mesaimiz olmayacak." dedi.

"Tam zamanlı belediyecilik yapacağız"

İBB Başkanı İmamoğlu'na "yarı zamanlı belediyecilik" göndermesi yapan Kurum, "Biz tam zamanlı belediyecilik yapacağız. Sosyal medya belediyeciliği ile işimiz yok. Ekrem İmamoğlu ile polemik içinde olmayacağız. Odaklanacağımız tek şey, İstanbul'un sorunlarının çözülmesi olacak. Arada bir belediyeye uğrayan yarı zamanlı belediyecilerden takdir beklemiyoruz." değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar (0)