Murat Kurum'dan İmamoğlu'na taş: "Engellemeye çalıştı"

Yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediyesini (İBB) kazanmak için Ekrem İmamoğlu ile yarışacak olan Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne yaptığı ziyarette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu. Abdi İpekçi Spor Salonu'nun inşaatının bitmek üzere olduğunu kaydeden Kurum, İmamoğlu yönetiminin engelleme çabalarına değindi.

GÜNDEM 22.01.2024, 16:34 Hakan Öksüz
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na taş: "Engellemeye çalıştı"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçime giderken adayların çalışmaları sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Cumhur İttifakı'nın adayı olarak çıkacak Murat Kurum, ziyaretlerine devam ediyor. Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, bu kez Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne ziyarette bulundu.

Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı hakkında bilgi verdi

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun inşaatının sona ermesine az bir süre kaldığını vurgulayan İBB başkan adayı Murat Kurum'a tesiste gösterilen ilgi büyüktü. Vatandaşlarla fotoğraflar çektiren ve küçük çocuklara hediyeler veren Murat Kurum, sosyal tesislerdeki hakemlerle bir süre sohbet etti.

"Şimdiki yönetim inşaatı engellemeye çalışsa da başarılı olamadı"

Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı hakkında konuşan Kurum, "İnşaat bitiyor, çok az kaldı. Şimdiki yönetim bunu engellemeye çalışsa da başarılı olamadı. Buradan vazgeçmedik. Uluslararası turnuvaların düzenleneceği bir basketbol tesisine kavuşacak İstanbul. Burası bir olimpiyat kenti olacak. Spor yapılmayan mahalle kalmayacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)