AK Parti İspanya, Norveç ve İrlanda'nın Filistin kararından memnun

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İspanya, Norveç, İrlanda'nın Filistin'i tanıyacağı açıklamasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

SİYASET 22.05.2024, 12:02 Şeyda Gül
AK Parti İspanya, Norveç ve İrlanda'nın Filistin kararından memnun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleri ile Filistin meselesinde insani ve siyasi hassasiyetin küresel düzeyde artmasına en büyük desteğin verildiğini ifade etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İspanya, İrlanda ve Norveç'in Filistin devletini tanıyacaklarına dair açıklamalarının son derece memnuniyet verici olduğunu kaydeden Çelik, Filistin devletini tanıma yönünde atılan her adımın tarihin doğru tarafında ve insanlık değerlerinin yanında durmak olduğunu vurguladı.

İnsanlık değerlerinin yanında duruyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin meselesindeki siyaseti, hem tarihin doğru tarafında hem de insanlık değerlerinin yanında durmakta olduğunu dile getiren Çelik, “Cumhurbaşkanı'mızın gayretleri Filistin meselesinde insani ve siyasi hassasiyetin küresel düzeyde artmasına en büyük desteği vermektedir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)