Doğu Ekspresi’ne yoğun ilgi: Biletler haftalar önce bitiyor

Kış turizminin vazgeçilmezlerinden birisi haline gelen Doğu Ekspresi’ne yoğun ilgi sürüyor. Çeşitli ulaşım araçlarıyla Kars’a ulaşan vatandaşlar, Ankara’ya dönmek için haftalar öncesinden Doğu Ekspresi’ne bilet alıyor.

SEYAHAT 27.02.2024, 11:32 28.02.2024, 09:14 Şeyda Gül
Doğu Ekspresi’ne yoğun ilgi: Biletler haftalar önce bitiyor

Doğu Ekspresi’ne yoğun ilgi bu yıl da devam ediyor. Özellikle Kars’a gitmek için Doğu Ekspresi’nde yer bulamayan ya da farklı ulaşım araçlarıyla kente ulaşan kişiler, bu kez dönüş yolunda tercihini Doğu Ekspresi’nden yana kullanıyor.

Doğu Ekspresi biletleri kısa sürede tükeniyor

Unutulmaz ve masalsı yolculuk yaşamak isteyen vatandaşların, biletlerini haftalar öncesinden almaları gerekiyor. Çünkü, Doğu Ekspresi biletleri kısa sürede tükeniyor ve genellikle iptal eden yolcu bulunmuyor.

24 saat süren tren yolculuğu

Kars’tan hareket eden Doğu Ekspresi, yaklaşık 24 saat süren tren yolculuğuyla sırasıyla Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale’den sonra Ankara’ya varıyor. Yolculuğa katılan vatandaşlar, unutulmaz bir anı yaşıyor.

Manzaraları seyrederek yolculuk yapmak çok harika

Kars’a Kayseri’nden Doğu Ekspresi ile geldiğini ifade eden yolcu Abdurrahman Kuyumcu, Kars’ta 3 gün boyunca Ani Ören Yeri'ne, Çıldır Gölü'ne Sarıkamış Şehitliği ve kayak merkezine gittiklerini ifade etti. Şehir merkezini gezdiklerini ve dönüşte Doğu Ekspresi ile döndüklerini kaydeden Kuyumcu, “Çok rahat, çok güzel, çok geniş zevkli bir yolculuk manzaraları seyrede seyrede yolculuk yapmak çok harika, herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)