Doğa tutkunları karda rafting yaptı

Erzincan'da yer alan Ergan Dağı Kayak ve Kış Sporları Merkezi'nde, protokol mensupları, rafting tutkunları ile yurttaşlar, kar üzerinde botlarla rafting yaptı.

SEYAHAT 08.01.2024, 01:31 08.01.2024, 13:47
Doğa tutkunları karda rafting yaptı

Şehir merkezine yaklaşık olarak 15 kilometre uzaklıktaki Ergan Dağı Kayak ve Kış Sporları Merkezi, sporcular ve yurttaşlara doyasıya eğlenme fırsatı sunarken sık sık da karda rafting gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.



Botlarla rafting heyecanı


Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat ve bazı kamu kurum ve kuruluş müdürleriyle bota binerek karda rafting yaptı. Bazı yurttaşlar ile spor tutkunları da botlarla rafting heyecanı yaşadı.



"İyi ki Ergan Dağı var"


Vali Aydoğdu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, merkezin önemine dikkat çekerek, "Suda rafting yapmıştık da karda rafting de bir başkaymış; adrenalin, heyecan, her şey var. Sizin de gördüğünüz üzere çok güzeldi, gerçekten öneririm. İyi ki Ergan Dağı var." sözlerini sarf etti.



"Herkesi bekliyoruz"


Duman Doğa Sporları Kulübü Başkanı ve rafting eğitmeni Adem Duman ise "Herkesi karda rafting ve kayak yapmak üzere Ergan Dağı'na bekliyoruz. Sloganımız ise doğal terapinin merkezi Erzincan." diye konuştu. 

Yorumlar (0)