Survivor'da şok! Poyraz'a verilen cezanın sebebi açıklandı

"Yıllardır Survivor çekerim, böylesini görmedim" diyen Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama, Survivor izleyicilerini şoke etti. İşte Poyraz'a verilen büyük cezanın sebebi...

MEDYA 11.03.2024, 23:19 13.03.2024, 10:05 Hakan Öksüz
Survivor'da şok! Poyraz'a verilen cezanın sebebi açıklandı

Survivor All Star 2024'te sular durulmuyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'ın 56. bölümünde bu kez okların yöneldiği isim, mavi takımdan Yiğit Poyraz oldu. Acun Ilıcalı, Poyraz'ın yaptığı şeyi acil durum konseyinde açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıklaması, izleyicileri şoke etti. 

Acun: "Yıllardır Survivor çekerim, böylesini görmedim"

Yıllar boyunca Survivor çektiğini kaydeden Acun, "Böyle bir olay hiç yaşamamıştık. Akıl tutulması yaşadım. Konunun muhatabı Poyraz. Sana Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza vereceğiz." diyerek olayı açıkladı. 

Dominikli birinin evinden yiyecek ve içecek almış

Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre yarışma alanından ayrılarak insanların yaşadığı bölgeye giden Poyraz, Dominikli birinin evine girdi. Aldığı yiyecek ve içecekleri adaya getiren Poyraz'ın girdiği evin silahlı olduğu daha sonradan ortaya çıktı.

Poyraz'ın cezası 10 ödül indirildi

Poyraz'ın 15 ödülden faydalanamayacağını kaydeden Ilıcalı, "Eğer 'ben de vardım' diyen olursa Poyraz'ın cezasını indireceğiz." dedi. Mavi takımın Hakan Hatipoğlu dışındaki erkek yarışmacıları da olaya dahil olduklarını itiraf etti. Poyraz'ın cezası 10'a indirildi. 

Mavi takımda ceza alan isimler

Mavi takımdan olaya karışmayan tek erkek yarışmacının Hakan Hatipoğlu olduğu kaydedildi. Takımın kadın yarışmacıları da olaya dahil olmadı. Batuhan'a 2, diğer erkek yarışmacılara üçer ödül ceza verildi. Ev konusunda Aysu'nun da yardımı olduğu anlaşıldı. Aysu'ya da 4 ödül ceza verildi. 

Yorumlar (0)