Survivor'da şok üstüne şok! Nagihan diskalifiye mi edildi?

Survivor'ın dün akşamki bölümünde ada konseyinde gerilim had safhadaydı. Aleyna, Nefise ve Nagihan'ın tartışması geceye damga vurdu. Tartıştığı Aleyna Kalaycıoğlu'nu iten Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'yı küplere bindirdi. Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in apar topar Dominik'e gitmesi, "Nagihan'ın diskalifiye edildiği" iddiasını güçlendirdi.

MEDYA 07.02.2024, 11:31 Hakan Öksüz
Survivor'da şok üstüne şok! Nagihan diskalifiye mi edildi?

Survivor All Star 2024'ün dün akşam yayınlanan bölümünde yer yerinden oynadı. Kırmızı takımda Nagihan, Mustafa Kemal ve Nefise'nin dokunulmazlık oyununun başında başlattığı gerginlik oyun boyunca sürdü. 

Konsey, Aleyna-Nefise gerilimiyle başladı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, erkeklerin isminin yazılacağı konseyde de diken üstündeydi. Aleyna Kalaycıoğlu ile Nefise Karatay'ın sert tartışması, konseyde gerilime neden oldu. Acun Ilıcalı'nın çabaları boşa çıktı, Nefise bir türlü sakinleşmedi.

Nagihan Karadere'nin fiziksel müdahalesi işleri kızıştırdı

Nagihan Karadere'nin de tartışmaya dahil olmasıyla işler başka bir boyuta evrildi. Yunus Emre'ye dönerek "Aleyna seni parmağında oynatıyor." diyen Nagihan, ayağa kalktı. Aleyna'nın "Yerine otur" demesi üzerine sinirlenen Nagihan, herkesi şaşırtan bir harekete imza attı.

Aleyna Kalaycıoğlu'nu iten Nagihan, Acun'u küplere bindirdi

Nagihan'ın Aleyna Kalaycıoğlu'nu itmesi, Acun Ilıcalı'yı küplere bindirdi. Bu olay üzerine konsey bir süre durdu. Kamera arkasında ağlayan Aleyna Kalaycıoğlu'nu teselli etmek isteyen Acun Ilıcalı, yeniden konseye dönerek Nagihan'a patladı. 

Acun sandalyeye vurdu

Ilıcalı'nın "Kimse sizin hakkınızda bir şey söylemesin mi? Sizin yüzünüzden program çekemiyoruz, bencilsiniz. Şurada iki dakika durun dedik, duramadınız." diyerek bağırması ve sandalyeye vurması, şaşkınlık yarattı. Bu anlarda Nagihan ile Nefise'nin yere baktığı görüldü.

Sema Aydemir'den Dominik paylaşımı

Yeni bölüm fragmanında konseyde sadece Acun Ilıcalı ile Nagihan Karadere'nin bulunduğu görüldü. Nagihan'ın diskalifiye olacağı söylentisi yayıldı. Eski yarışmacılardan Sema Aydemir'in, "Acil görev emri." diyerek Dominik'ten fotoğraf paylaşması, "Nagihan'ın diskalifiye edildiği" iddiasını güçlendirdi.

Yorumlar (0)