O yarışmacı yüzünden Survivor adasını polis bastı! Acun Ilıcalı tek tek anlattı

Survivor All Star 2024 olaylı başladı. Dominik polisinin adaya operasyon düzenlediğini söyleyen Acun Ilıcalı, bu duruma neden olan yarışmacıyı açıkladı. İşte gündeme damga vuran polis baskınının perde arkası...

MEDYA 09.01.2024, 11:05 Hakan Öksüz
O yarışmacı yüzünden Survivor adasını polis bastı! Acun Ilıcalı tek tek anlattı

Survivor'ın ilk defa SMS kullanılmayan yeni sezonu, fırtınalı şekilde başladı. Seyirci oylamasının olmadığı bu sezond yarışmacılar, sadece kendi performanslarına güvenerek adada kalabilecek. Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sunucu Acun Ilıcalı'nın yaptığı bir açıklama, magazin gündeminde yankı uyandırdı.

"Hayatımda böyle şey görmedim"

Survivor All Star'ın 4. bölümündeki ada konseyinde konuşan Acun, Dominik polisi tarafından adaya yapılan operasyonun ayrıntılarını anlattı. "Hayatımda böyle şey görmedim." diyen Ilıcalı, olayın nasıl ve neden yaşandığını açıkladı.

Polis baskınının sorumlusu Seda Aktuğlu

Polis baskınına neden olan kişinin, mavi takımın kazandığı Kolombiya ödülü esnasında kural ihlali yapan Seda Aktuğlu olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, yaşananları şöyle anlattı:

"Çok ilginç bir olay. Bu kadar şaşırdığım başka şey olmamıştı. Bir telefon geldi. Dominik polis tarafından adaya operasyon yapılmış. Arkadaşımız (Seda Aktuğlu) kuralları ihlal edip ailesiyle görüşebilmek için havaalanındaki bir kişiden telefon istemiş. 'Beni kaçırdılar' diyerek istemiş telefonu. Onun yüzünden iki ülkenin emniyeti birbirine girdi. er şeyin tehlikeye girmesine sebep olabilecek bir şeydi. Akıl tutulması adeta."

Seda Aktuğlu'ya "5 ödül" cezası

Polis baskınına neden olan yarışmacı Seda Aktuğlu'nun, takım olarak kazandıkları 5 ödülden yararlanamayacağı kaydedildi. 

Kırmızı takımın seçtiği eleme adayı Sercan oldu

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda galip gelen taraf mavi takım oldu. Kırmızı takım, ada konseyinde 8 oyla Sercan'ı eleme adayı olarak gösterdi.

Yorumlar (0)