Serenay Sarıkaya, Bergen'i canlandıracak!

‘Acıların kadını’ lakabıyla bilinen ve 80'li yıllarda fırtına gibi esen arabesk müzik sanatçısı Bergen’in yaşamını konu edinen filmin çekimleri salgın koşulları sebebiyle ertelendi. Serenay Sarıkaya’nın talihsiz sanatçıya hayat vereceği ‘Bergen’ filmi önümüzdeki bahar aylarında çekilecek.

MEDYA 03.12.2020, 00:08 03.12.2020, 18:24
Serenay Sarıkaya, Bergen'i canlandıracak!

Serenay Sarıkaya’nın 2018'den bu yana üzerinde çalıştığı 'Bergen' filminin çekimleri yine ertelendi. Geçtiğimiz mart ayında çekim hazırlıklarına başlayan ekip, yeni tip koronavirüs (COVID-19) sebebiyle projeyi ileri bir tarihe ertelemişti. Çekimler için tekrardan çalışmalara başlayan film ekibi, vaka sayılarının hızlı bir şekilde artması üzerine bir kez daha filmin çekimlerini erteleme kararı aldı. 

Senaryosunu Yıldız Beyazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı filmin yapım firması Orchestra Content, çekimlerin ertelenme kararını bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Orchestra Content, arabesk müziğinin en önemli seslerinden Bergen’in acılı yaşamının anlatılacağı projenin çekimlerinin salgın şartları gözetilerek önümüzdeki yıl bahar aylarında başlayacağını belirtti. Yapılan açıklamada, 'Bergen'in yönetmeni ve oyuncu kadrosuyla ilgili bilgilerin yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşılacağı da vurgulandı.

"Bergen karakterini canlandırmak zor bir iş"

'Acıların kadını' olarak bilinen Bergen’i ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya canlandıracak. Rolünün hakkını vermek için Bergen filmlerini izleyip şan dersi alan güzel oyuncu, verdiği bir röportajda, “Çekim hazırlıklarına başlamıştık ancak karantina süreciyle birlikte her şeye ara vermek durumunda kaldık. Bergen gibi değerli bir karakteri canlandırmak oldukça zor bir iş. Bu yüzden de hazırlık aşaması oldukça önemli. Rolün hakkını vermek için çok daha fazla çalışmam gerekiyor.” demişti.





 

Yorumlar (0)