Nagihan'dan Survivor itirafları: "Beni darbetti pis müptezel!"

Survivor'da geçirdiği kazadan bahseden Nagihan Karadere, adadan son elenen isim olan Yunus Emre'ye verdi veriştirdi. İşte "Beni darbetti pis müptezel" diyen Nagihan'ın paylaşımları...

MAGAZİN 11.06.2024, 16:48 11.06.2024, 17:37 Hakan Öksüz
Nagihan'dan Survivor itirafları: "Beni darbetti pis müptezel!"

Performansı ve hareketleri ile Survivor'a damga vuran Nagihan Karadere, bu yıl da yaşadığı sakatlık nedeniyle ada hayatına umduğundan erken veda etti. Sakatlığına rağmen düelloya çıkmak zorunda kalan ve elenen Nagihan, Survivor'a veda eden Yunus Emre'nin elemesini sosyal medyadan kutladı.

"Saliseler farkıyla ölümden kurtuldum"

Survivor All Star'dan elenen Yunus Emre ile adada sorunlar yaşayan Nagihan, "Survivor Ekstra" programında konuşulanların üzerine sosyal medyadan peş peşe paylaşımlar yaptı.

Kazandıkları ödül oyununun ardından yaşadığı jet ski kazasından bahseden Nagihan, "O kaza normal değildi. Saliseler farkıyla ölümden kurtuldum, herkes işin dalgasında. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle adada yaşadım. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Yok temizmiş, kalbi melekmiş... Normalleştirmeyin şunu. Aynı ortamda kalın bakalım ne diyeceksiniz." diyerek veryansın etti.

"Darp olayına hiç girmiyorum bile"

Yunus Emre'nin adada kendisini tehdit ettiğini kaydeden Nagihan Karadere, darba uğradığını da açıkladı. Böyle müptezeller yüzünden az daha canından olacağını belirterek Yunus Emre'den bahseden Nagihan, "Patolojik bir vaka resmen. 'İşim yarıda aldı, öldüremedim seni' diyordu. Düello gecesi de 'Yarım kalan işimi tamamlattıracaksın bana' dedi. Göz teması bile kurmamaya çalışıyordum onunla. Sağlıklı değil, tedaviye ihtiyacı var. Darp olayına hiç girmiyorum bile. Beni darp etti pis müptezel, küfürler etti. Ben de allta kalmadım tabi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)