Survivor Nagihan ölümle burun buruna geldi: "Canıma kastedercesine..."

Survivor'da ödül oyununu kazanan ve Turks and Caicos Adaları'nda 2 gün tatil yapan kırmızı takım büyük bir kaza atlattı. Yunus Emre'nin kullandığı jet ski, Nagihan Karadere'yi ölümle burun buruna getirdi. Yaşadığı korkuyu konseyde anlatan Nagihan, "Hayatıma kasteder şekilde öyle bir hızla geliyordu ki Yunus Emre. Tek yapabildiğim kızımı düşünmekti." dedi.

MAGAZİN 26.03.2024, 13:55 26.03.2024, 14:10 Hakan Öksüz
Survivor Nagihan ölümle burun buruna geldi: "Canıma kastedercesine..."

Survivor All Star 2024'te heyecan tüm hızıyla sürüyor. Büyük ödül oyununu kazanan kırmızı takım, Turks and Caicos Adaları'ndaki 2 günlük ödülün tadını çıkardı. Her şey güzel giderken yaşanan bir olay, takımın güçlü isimlerinden Nagihan Karadere'yi ölümle burun buruna getirdi. Takım arkadaşı Yunus Emre'nin kullandığı jet ski, Nagihan'ı az kalsın öldürüyordu.

Nagihan: "Tek yapabildiğim kızımı düşünmekti"

Yaşanan kazayı konseyde anlatan Nagihan Karadere, gözyaşlarına boğuldu. Hayatında ölümle bu kadar burun buruna geldiği başka bir olay yaşamadığını dile getiren Nagihan, "Böyle güzel bir tatilde böyle bir olayla karşılaştım. Hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti diyebilirim. Olduğum yerde kaldım, bir şey yapamadım. Tek yapabildiğim kızımı düşünmekti." dedi.

"Hayatıma kasteder şekilde geliyordu"

Halen daha yaşadığına inanmaya çalıştığını söyleyen Nagihan, "Hayatıma kasteder şekilde öyle bir hızla geliyordu ki Yunus Emre. Elini gazdan çekmek bile aklına gelmiyor. 'Frene bas, lütfen dur' diyorum orda ama dinlemiyor. Yapabileceğim hiçbir şey yoktu orada. Kasıtlı yapmadığının farkındayım ama madem acemisin, niye o kadar hızlı kullanıyorsun? Orada her şeyin sonu gelebilirdi. Allah beni kızıma bağışladı." ifadelerini kullandı. 

Yunus Emre: "Fren olduğunu bilmiyordum, gazdan elimi çektim"

Yaşanan kazaya dair açıklamalar yapan Yunus Emre, "Jet skide fren olduğunu bilmiyordum. Yavaşlamak için gazdan elimi çektim. Çok büyük bir kaza geçirdik. Birimize bir şey olmaması mucize gibiydi." dedi.

Yorumlar (0)