Murat Cemcir'den Ahmet Kural yorumu: "Gerek yok"

Murat Cemcir ile Ahmet Kural'ın arasına kara kedi girdi, oyuncuların hayranları barışma ihtimali olup olmadığını tartışmaya başladı. Eski dostu Ahmet Kural hakkında gazetecilerden gelen soruları yanıtlayan Murat Cemcir, tartışmalara noktayı koydu.

MAGAZİN 13.03.2024, 20:44 14.03.2024, 10:43 Hakan Öksüz
Murat Cemcir'den Ahmet Kural yorumu: "Gerek yok"

Yıllar boyunca pek çok yapımda beraber rol üstlenen ve aralarından su sızmayan Murat Cemcir ile Ahmet Kural'ın arası bir süredir bozuk. İkiliden gelen açıklamalar, arkadaşlık bağlarının koptuğunu gösteriyor.

"Düğün Dernek", "İşler Güçler", "Çalgı Çengi", "Kardeş Payı" ve "Ailecek Şaşkınız" gibi yapımlarda rol üstlenen ikilinin arasının düzelip düzelmeyeceği merak ediliyor. "Override" oyununun galasına katılan Murat Cemcir, eski arkadaşı Ahmet Kural ile ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

"Aramızda küslük yok"

Ahmet Kural'ın "Efsane" adlı filminin henüz izlemediğini kaydeden Cemcir, "Ben küsmem, aramızda küslük yok. Ben duruyorum. İnsanlar gelir barışır, sonra gider." dedi.

"WhatsApp'ta engelli değil"

Ahmet Kural'ın, "Düğün davetiyesini WhatsApp'tan gönderdim." açıklaması hakkında konuşan Murat Cemcir, "WhatsApp'a bakmıyorum kardeşim. Engelli değil, bakmıyorum bazı numaralara." ifadelerini kullandı.

"İnsanlar hayatımıza girer ve sonra gider"

Murat Cemcir, eski dostu ile ilgili, "Ahmet, eski arkadaşımdır. Çok severim. Bazen güzel maceralar yaşarsın, bir gün bunlar biter. İnsanlar hayatımıza girer ve sonra gider. Bu böyledir. Hayat böyle bir şey." yorumunu yaptı.

"Yollarınız kesişebilir" yorumuna "gerek yok" yanıtı

Murat Cemcir, bir gazetecinin, "Yollarınız kesişir belki" şeklindeki yorumuna, "Gerek yok kardeşim" yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)