Fatih Erbakan'dan LGBT sözü: Hepsi kapanacak!

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Trabzon'un Şalpazarı ilçesine yaptığı ziyarette vaatlerini sıraladı. Yeniden Refah belediyelerinin israf ve torpilden arındırılacağını kaydeden Erbakan, 2028'de iktidara geldiklerinde LGBT ile ilgili harekete geçeceklerini belirtti.

SİYASET 13.03.2024, 21:21 15.03.2024, 08:55 Hakan Öksüz
Fatih Erbakan'dan LGBT sözü: Hepsi kapanacak!

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'un Şalpazarı ilçesini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacaklarını söyledi. Belediyelerde israfı ve torpili engelleyeceklerini kaydeden Erbakan, "Haksız zenginleşmenin önüne geçecek, bankamatik memurlarının işine son vereceğiz. 94 ruhu tekrar canlanacak." dedi.

"LGBT'ye geçit vermeyeceğiz"

"Nesline sahip çık" anlayışıyla hareket edeceklerinin altını çizen Fatih Erbakan, "Uyuşturucu illetiyle mücadele edeceğiz. Belediyelerimizde asrın belası olan LGBT'ye geçit vermeyeceğiz. Bu büyük bir sapkınlık hareketidir. Toplumsal cinsiyet eşitliği bahanesiyle cinsiyetsiz toplum oluşturmaya çalışıyorlar. Yeniden Refahlı belediyelerin binaları, salonları ve billboardlarında bunlara yer yok." ifadelerini kullandı.

"17 LGBT Derneği kapatılacak, sokak köpeği terörü son bulacak"

2028 yılındaki genel seçimlerde iktidara geldikleri zaman yapacakları şeyleri de açıklayan Erbakan, "Türkiye'de kurulan 17 LGBT Derneği var. Hepsini kapatacağız. Öte yandan sokak köpeği terörünü de bitireceğiz. Bir patileri balda bir patileri yağda, konforlu barınaklarda yaşayacaklar. Vatandaşlar, onları 24 saat canlı izleyebilecek." dedi.

Yorumlar (0)