"Dünyayı kurtarmak için oyuncu oldum" sözleri alaya alınmıştı: Haluk Levent'ten destek

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödüle layık görülen Pınar Deniz, izlemiş olduğu bir filmin etkisiyle dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu ifade etmişti. Deniz'in sözleri sosyal medyada eleştirilerin odağındaydı. Pınar Deniz'e sevilen sanatçı Haluk Levent'ten destek mesajı geldi. Levent, "Ben bir abisi olarak Pınar Deniz'e inanıyorum." şeklinde konuştu.

MAGAZİN 06.12.2022, 11:05 06.12.2022, 11:52
"Dünyayı kurtarmak için oyuncu oldum" sözleri alaya alınmıştı: Haluk Levent'ten destek

48'nci Altın Kelebek Ödülleri'nde Pınar Deniz, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülmüştü. Kürsüye konuşmasını yapmak için çıkan Deniz, izlediği bir filmin etkisiyle dünyayı kurtarması gerektiğini düşünerek oyuncu olduğunu söylemişti.

Konuşmasını birçok kişi tiye aldı

Güzel oyuncunun yaptığı bu konuşma sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirilerin odağına yerleşti. Çoğu kullanıcı Pınar Deniz'in yapmış olduğu konuşmayı anlamadığını söyleyip oyuncuyu tiye aldı.

Haluk Levent'ten Pınar Deniz'e destek

Sosyal medyada linçlerin hedefinde olan Pınar Deniz'e sevilen sanatçı Haluk Levent'ten destek geldi. Levent, "Herkes, Pınar Deniz'i eleştirmiş. Fakat inanın ki bir insanı kurtarmak bir dünyayı kurtarmaya eş değerdir. İnanıyorum ki Pınar bu düşlerine ulaşacaktır. Anlatım şekli anlaşılmamış olabilir ama ben Haluk abisi olarak ona inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)