Defne Samyeli'nin yeni aşkı Sevda Demirel'i kızdırdı: "Git tedavi ol!"

Defne Samyeli'nin yeni aşkının, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşı Muzaffer Yıldırım olduğu öne sürüldü. Sunucu ve şarkıcı Sevda Demirel, Samyeli'nin aşk haberi hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

MAGAZİN 25.01.2024, 11:09 Hakan Öksüz
Defne Samyeli'nin yeni aşkı Sevda Demirel'i kızdırdı: "Git tedavi ol!"

Aşk hayatıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin komedyen Cem Yılmaz ile çalkantılı şekilde ayrılması gündeme oturmuştu.

İlişkileri sırasında Serenay Sarıkaya ile yakınlaşan Cem Yılmaz'a tepki gösteren Samyeli, "İhaneti ona konduramadım." demişti. İkilinin aşkı, 2020'de sona ermişti.

"Cem Yılmaz'ın eski ortağı ile aşka yelken açtı" iddiası

Magazin basınının iddialarına göre Defne Samyeli, şimdi de Cem Yılmaz'ın eski ortağı olan Muzaffer Yıldırım ile aşka yelken açtı. 

Usta komedyenin yakın arkadaşı olduğu söylenen yapımcı Muzaffer Yıldırım ile görüntülenen Samyeli'nin yeni aşkı magazinin gündemine bomba gibi düştü. yeni aşıklar, Yıldırım'ın sahibi olduğu Nişantaşı'ndaki otelden çıkarken görüntülendi.

Sevda Demirel: "Adamsız duramıyorsun Defne"

Söz konusu haberler hakkında Sevda Demirel'den ilginç bir çıkış geldi. Defne Samyeli'nin yeni aşkıyla ilgili iddialar hakkında yapılan haberin altına yorum yaptı. Ünlü sunucu ve şarkıcı, "Seni çok seviyorum Defne ama git tedavi ol. Adamsız duramıyorsun, bu ne böyle!" çıkışını yaptı.

Yorumlar (0)