Defne Samyeli güzellik reçetesini açıkladı: "Kendimi fırçalıyorum"

50 yaşına girmesine az bir zaman kalan, fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Defne Samyeli, herkesin merakını giderecek açıklamalarda bulundu. Samyeli, vücudunu susam yağı ve fırça ile fırçaladığını açıkladı. Önce kuru fırçalama yaptığını belirten Samyeli sonrasında susam yağı sürdüğünü ifade etti. 

MAGAZİN 28.12.2021, 13:01
Defne Samyeli güzellik reçetesini açıkladı: "Kendimi fırçalıyorum"

49 yaşında olan ve 50 yaşına girmesine çok az bir zaman kalan ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, yaşını göstermeyen ünlüler arasında bulunuyor. Fit hali ve pürüzsüz vücuduyla dikkat çeken Samyeli, herkesin merak ettiği yıllara meydan okuma reçetesini uzun süredir saklıyordu. Fakat önceki gün Okan Bayülgen’in programına konuk olan ünlü sunucu, güzellik sırrını ifşa etti: “Kendimi fırçalıyorum” 



Sabah rutinini anlattı 

Okan Bayülgen’in “Nasıl yapıyorsun?” sorusu üzerine açıklamada bulunan Defne Samyeli, her sabah uyandığında kuru fırçalama yaptığını, ayaklarından başlayarak yukarı doğru çıkıp fırçalandığını ve bunun psikolojisini düzelten bir sabah rutini olduğunu anlattı.  



“Ne sürsem yarar” 

Vücudunu fırçalayarak kan dolaşımını harekete geçirdiğini belirten Samyeli, “İstersem yoğurt süreyim o bile yarar. Ben, susam yağı sürmeyi tercih ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)