Berfu Yenenler ve Murat Dalkılıç’tan Eser’e “Bay bay” şakası 

Zeynep Bastık ve Tolga Akış’ın düğününe katılan Berfu Yenenler ve Murat Dalkılıç’tan Eser Yenenler’e ufak bir şaka geldi. Eser Yenenler ise şaka karşısında sessiz kalmayı tercih etti. 

MAGAZİN 09.07.2021, 09:05 10.07.2021, 09:41
Berfu Yenenler ve Murat Dalkılıç’tan Eser’e “Bay bay” şakası 

Şarkıcı Zeynep Bastık ve menajer sevgilisi Tolga Akış’ın Alaçatı’daki düğünü, ünlüler geçidi gibiydi. Pandemi kısıtlamalarına aldırış etmeden toplanan müzik ve dizi/film camiasının ünlüleri gönüllerince eğlendi. Murat Dalkılıç ve İskender Paydaş’ın sahne aldığı düğünde Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler ve şarkıcı Murat Dalkılıç’ın esprisi dikkat çekti. 



“Esercim bay bay” 

Düğünün üzerinden saatler geçmesine karşın dedikodular ve ortamdan görüntüler konuşulmaya devam ediliyor. Murat Dalkılıç, Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp “Esercim bay bay” şeklinde yorum yaptı. Birlikte eğlenen ikili, ne kadar iyi arkadaş olduklarını cümle aleme duyurdu. 



Murat Dalkılıç’ın paylaşımı sonrasında Eser Yenenler’den cevap gelmezken Berfu Yenenler ise gönderiyi tekrar paylaşıp gülmekle yetindi. 

Yorumlar (0)