Doğa harikasında hafta sonu yoğunluğu

Erzincan'da, Girlevik Şelalesi'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Şelale, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

SEYAHAT 27.04.2024, 11:41 27.04.2024, 16:27 Melina Ay
Doğa harikasında hafta sonu yoğunluğu

Tatil fırsatını değerlendiren ziyaretçiler, doğal güzellikleri ve 40 metre yükseklikten akan buz gibi suyuyla ünlü olan Girlevik Şelalesi'ne yoğun ilgi gösteriyor. Kış aylarında suyun büyük bir kısmının donmasıyla oluşan sarkıtlar, şelalenin manzarasını daha da etkileyici hale getiriyor. Bu doğal güzellik, bahar aylarında da farklı bir cazibe sunarak ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Munzur Dağı eteklerinde bulunan Kalecik köyü yakınlarında yer alan şelale, hafta sonunda büyük ilgi gördü. 9 farklı kaynak suyunun birleşmesiyle ortaya çıkan şelale, tur şirketleriyle gelen birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası haline geldi.

Muhteşem doğanın keyfini çıkarmak için öz çekimler yaparak zamanlarını değerlendiren yerli ve yabancı turistler, görsel güzellikler arasında yürüyüş yapmayı ve piknik yapmayı tercih ediyor.

Girlevik Şelalesi'ne gelen ziyaretçilerden biri, “Şelalenin tamamen doğal olması ve muhteşem atmosferi bizi etkiliyor. Erzincan'a her geldiğimizde burayı ziyaret etmeden dönmemiz gereken, vazgeçilmez yerlerimizden biri. Doğal yapısını koruması ve serin ortamı sayesinde ailece piknik yapmayı tercih ettiğimiz bir mekan” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)