Ünlü boksçu Floyd Mayweather'dan dudak uçuklatan fiyatta hediye !

Boks dünyasının efsane isimlerinden olan Floyd Mayweather, yeni doğan torunu için adeta dudak uçuklatıcı bir fiyata sahip hediye aldı. Mayweather, torununa 50 bin dolarlık bir saat hediye etti.

MAGAZİN 21.02.2021, 11:03 21.02.2021, 17:35
Ünlü boksçu Floyd Mayweather'dan dudak uçuklatan fiyatta hediye !

Lüks tutkusuyla bilinen Amerikalı efsane boksör Floyd Mayweather, yeni doğan torunu için de lüks bir hediye aldı. 5 aylık olan torunu için bir saat alan Mayweather’ın saate 50 bin dolar, yani neredeyse 350 bin TL para ödediği iddia edildi.

Saatin kadranının çevresinde ise  işlenmiş pırlantalar oldukça dikkat çekti. Mücevherleriyle beraber saatin toplamda 140 bin dolar değere sahip olduğu yani yaklaşık 975 bin TL civarında maliyete sahip olduğu düşünülüyor.

Toruna ‘Jet seferi’ hediyesi de geldi

ABD’liü ünlü boksçu Mayweather’ın hediye sürprizi bu şekilde de sınırlı değil. Torunu için Mayweather, ilk özel jet seferini de gerçekleştirdi. Floyd Mayweather’ın kızı Yaya Mayweather ve eşi rapçi NBA Youngboy'un oğlu olan Kentrell Jr., 5 ay önce dünyaya gelmişti. Yaya Mayweather, babası Floyd Mayweather’ın aldığı hediyeyi ise, sosyal medya hesabından paylaştı.

Mayweather’ın paylaşıma "KJ'in dedesi ona ilk Rolex'ini aldı" mesajını eklemesi de dikkat çekti.

Yorumlar (0)