Emma Stone başrollü “Cruella” filminin fragmanı, izleyiciye sunuldu!

Hollywood sinemasının. Kötülük anlamında şöhreti geniş bir alana yayılmış efsane karakterlerinden Cruella de Vil’in hikayesi, “Cruella” filminde can buluyor. 101 Dalmaçyalı’nın efsane karakteri Cruella’nın ilk yıllarına odaklanacak olan filmde, Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone başrolde!

KÜLTÜR-SANAT 18.02.2021, 14:45 19.02.2021, 17:01
Emma Stone başrollü “Cruella” filminin fragmanı, izleyiciye sunuldu!

Sinema tarihinin efsane filmlerinden “101 Dalmaçyalı” nın efsane kötü karakteri Cruella de Vil’in hikayesi, yeniden canlanıyor! Efsane filmin yeni uyarlaması “Cruella” live-action olarak, Cruella’nın ilk günlerini odağına alacak. Seksenler dönemnin ‘punk’ atmosferinde geçecvek olan filmin, Mayıs 2021 sonunda vizyona girmesi planlanıyor.

Emma Stone 'Cruella' karakterine hayat veriyor

Yaklaşık iki yıldır beklenen filmin fragmanı da izleyiciye sunuldu. Filmin yönetmenliğini ise, Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı ”I, Tonya”  filminin de yönetmenliği üstlenen başarılı yönetmen Craig Gillespie gerçekleştirdi. Filmin başrolünde ise, “Easy A”, “Birdman”, “Zombieland”, “Crazy, Stupid, Love”, “Maniac ve “The Favourite” gibi yapımlarda izlediğimiz ve ayrıca “La La Land” filmindeki rolüyle 2017 Oscar Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan Emma Stone bulunuyor. Stone’un “Cruella” karakterine hayat vereceği filmin afişinde, Stone da yer aldı. Afişteki Emma Stone’u kimileri ‘Joker' a, kimleri ise ‘The Crow’ a benzetti…

Filmde Stone’a kadroda ayrıca; Paul Walter Hauser, Joel Fry, Mark Strong, Emma Thompson, Kirby Howell-Baptiste ve Emily Beecham gibi isimler de rol alıyor. Doğuştan kötü ve deli olan genç bir kadının hikayesini anlatan filmin, 28 Mayıs 2021’de vizyona girmesi hedefleniyor.

Yorumlar (0)