Furkan Sezer, Adnan Oktar-FETÖ bağlantısını anlattı

Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Adnan Oktar'ın suç örgütüne ilişkin Yargıtay'ın vereceği nihai kararı beklediklerini söyledi. Soruşturmayı bizzat yöneten isim olan Furkan Sezer, 2013'te Türkiye'ye gelerek Adnan Oktar ile görüşen iki kişiye dikkat çekti. İşte "FETÖ ile Adnan Oktar'ın bağlantısı çok açık." diyen Sezer'in açıklamaları...

GÜNDEM 11.06.2024, 16:00 11.06.2024, 16:23 Hakan Öksüz
Furkan Sezer, Adnan Oktar-FETÖ bağlantısını anlattı

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün çökertildiği operasyonu yöneten eski İstanbul Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, dava sürecinin Yargıtay aşamasında olduğunu hatırlattı. Yargıtay'ın kararını tüm Türkiye'nin sabırla beklediğini dile getiren Sezer, "Soruşturmayı yöneten ve dosyayı gayet iyi şekilde bilen biri olarak söylüyorum; Adnan Oktar silahlı suç örgütünün beklediği karar çıkmayacak. Örgütün bir daha nefeslenmesini sağlayacak bir karar olmayacak." ifadelerini kullandı.

"Mark Dubowitz ve Jonathan Schanzer, 2013'te Türkiye'ye geldi..."

Adnan Oktar örgütü ile FETÖ arasındaki bağlardan söze eden Furkan Sezer, "40 yıldır FETÖ ile dirsek temasları hiç kesilmedi. 2013 yılında yaşanan 17-25 Aralık yargı kumpası sürecine bakalım. ABD görülen Halkbank davasının bilirkişisi olan Jonathan Schanzer, o dönemde Türkiye'ye gelerek Adnan Oktar ile görüşüyor. Yanındaki Mark Dubowitz ise Türkiye karşıtı yayınlar yapması ile tanınan bir düşünce kuruluşuna mensup. Bu düşünce kuruluna bakın, FETÖ'cü kaynıyor. 2013 yılında Türkiye'ye geliyorlar, yargı kumpası sürecinden önce Adnan Oktar ile buluşuyorlar. Tüm masraflarını finanse eden Adnan Oktar. Yani FETÖ ile Adnan Oktar'ın bağlantısı çok açık. FETÖ'nün ABD tandanslı, Adnan Oktar örgütünün ise İsrail tandanslı olduğu görülüyor." dedi.

Yorumlar (0)