Dünyaca ünlü Belcekız Plajı kiralandı: Plajın ücretli olması bekleniyor

Fethiye Ölüdeniz bölgesinde yer alan dünyaca ünlü Belcekız Plajı'nın kiralandığı ortaya çıktı.

GÜNDEM 20.08.2023, 12:56 21.08.2023, 14:24 Şeyda Gül
Dünyaca ünlü Belcekız Plajı kiralandı: Plajın ücretli olması bekleniyor

Fethiye Ölüdeniz bölgesinde bulunan yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki Belcekız Plajı, aynı zamanda Babadağ'a oldukça yakın bir konumda bulunması nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyordu. Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre, Rizeli iş insanı ve Kırtur Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, Belcekız Plajı'nı bu yıl kiraladı. Özelleşmesiyle birlikte eşsiz plajın gelecek yıllarda girişinin ücretli olup olmayacağı merak ediliyor. Ayrıca plajın yönetimi hakkında nasıl bir politika izleneceği de henüz belirsizliğini koruyor.

Gelecek yıl plajın ücretli olacağı konuşluyor

Sadece plaj alanını değil, aynı zamanda çevresindeki yürüyüş yolları ve yeşil alanları da kapsayan geniş bir alanı kapsayan Belcekız Plajı’nın yeni sahibi Kenan Kıran oldu. Bunun yanı sıra Babadağ'dan yamaç paraşütçülerinin indikleri alanlar da Kenan Kıran'ın işletmesi altında yer alıyor. Babadağ’a teleferik de yapan ve bölgede hızla büyüyen iş insanı Kenan Kıran’ın gelecek dönemde plaj alanında çevre düzenlemesi yapacağı ve plaja girişin ücretli olabileceği konuşuluyor.

Ayrıca Babadağ'dan inen yamaç paraşütçülerinin de bu alanı kullanmak için bir bedel ödeyeceği iddialar arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)