Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Erdoğan, aynı zamanda yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle de telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÜNDEM 14.01.2024, 17:26 Buse Önder
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, merkez Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi'nde ikamet eden şehit Hakan Gün'ün ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gül, şehidin babası Süleyman Gün ve diğer yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Bu esnada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gül'ün telefonuyla şehidin babası Süleyman Gün ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede şehit Hakan Gün'ün ailesine başsağlığı dileyerek, "Rabbim şehidimizle sizleri cennetinde buluştursun inşallah. Tüm aileye en kalbi selamlarımızı, saygılarımızı iletiyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor" ifadelerini kullandı.

‘Kahramanımız bize emanet’

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çatışmada yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle de telefonda görüştü. Erdoğan, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, Üsteğmen Duran'ın durumu hakkında bilgi aldı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, şehit Duran'ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, desteklerini iletti. Ayaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesi yaparak, şehidin yakınlarıyla bir araya gelmelerini sağladı.

Erdoğan, Üsteğmen Duran'ın amcası ve nişanlısıyla görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Nişanlı Merve Kayadibi'ne, "Merak etmeyin, misli ile cevap veriyoruz. Kahramanımız bize emanet. Sağlığına, siz sevenlerine bir an önce kavuşturacağız" dedi.

Yorumlar (0)