Batan gemiden eşine video yollayan Hüseyin Tutuk'un cansız bedeni bulundu

Marmara'da batan batan "Batuhan A" gemisinden eşine duygu dolu bide video yollayan Hüseyin Tutuk'un cansız bedenine ulaşıldı. Gemide yağcı olarak işe başlayan Hüseyin Tutuk, ilk seferinde fırtınaya yakalanmıştı.

GÜNDEM 20.02.2024, 16:48 21.02.2024, 16:47 Hakan Öksüz
Batan gemiden eşine video yollayan Hüseyin Tutuk'un cansız bedeni bulundu

Marmara Denizi'nde 15 Şubat'ta batan "Batuhan A" adlı geminin kaybolan mürettebatlarından olan aşçı Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni, 51 metre derinlikte Deniz Kuvvetleri'nin balık adamları tarafından bulunmuştu.

SAS komandoları cansız bedene ulaştı

SAS (Sualtı Savunma Grup Komutanlığı) komandolarının bugün gerçekleştirdiği dalışta bir kişinin daha cansız bedeni bulunmuştu. Cansız bedenine ulaşılan kişinin, geminin battığı esnada eşine duygu dolu bir video yollayan Hüseyin Tutuk olduğu belirtildi. Tutuk'un cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Eşine duygu dolu bir video yollamıştı

Doğuşcan Yaylak'ın yerine "Batuhan A" gemisinde yağcı olarak işe alınan Hüseyin Tutuk, çıktığı ilk seferinde fırtınaya yakalanmıştı. Gemi batarken saat 04:30 civarında eşi Filiz Tutuk için bir video çeken Hüseyin Tutuk, "Gece 01.00'den beri elbisemi 6'ncı kez değiştirdim. Allah'ım yardım et. 6 saattir aynı yerde bulunuyoruz. Gemi batıyor." şeklinde dua ediyordu. Video, dalgaların geminin üzerine çıktığı anlarda kesiliyordu.

Yorumlar (0)