Bakan Yerlikaya saldırıya ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki saldırıya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 57 yere düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan kişi sayısının 17’ye yükseldiğini dile getirdi.

GÜNDEM 11.02.2024, 19:40 11.02.2024, 19:51 Şeyda Gül
Bakan Yerlikaya saldırıya ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıya ilişkin konuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Küçükçekmece'de dün meydana gelen silahlı saldırıda bir vatandaşın ağır yaralandığını anımsattı.

57 adrese operasyon düzenlendi

Bakan Yerlikaya, saldırıdan hemen sonra emniyet birimlerinin geniş çaplı tahkikat başlattığını ve operasyon düzenlediğini kaydetti. Bu ana kadar 57 ayrı adrese operasyon düzenlendiğini açıklayan Bakan Yerlikaya, “17 şahıs gözaltına alındı. Bununla beraber 3 ruhsatsız silah ele geçirildi ve operasyonlarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Tüm tedbirler hassasiyetle alındı

Diğer seçimlerde olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin de huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için İçişleri Bakanlığı olarak gerekli tüm tedbirleri hassasiyetle aldıklarını ifade eden Bakan Yerlikaya, gerekli tedbirleri almaya da devam edeceklerinin bilgisini verdi.

Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz

“Biz şehir eşkıyaları, organize suç örgütleri, halkımızın huzurunu kaçırmaya çalışanlarla milletimizin canına ve malına kasteden suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” diyen Bakan Yerlikaya, halkın huzurunu bozanlara asla ama asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Bakan Yerlikaya, “Milletimizin huzurunu bozanların huzurunu bozmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)