Yine ABD, yine bir silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var...

ABD'de Oklahoma eyaletinde bir kliniğe saldırı düzenlendi. Gerçekleştirilen saldırı sonucunda 5 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. 

DÜNYA 02.06.2022, 08:14 02.06.2022, 08:39
Yine ABD, yine bir silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var...

Son günlerde ABD'de yaşanan saldırı olaylarına bir tanesi daha eklendi.

"Bölgeden uzak durun”

ABD'nin Oklahoma eyaletinin Tulsa kentinde bir kliniğe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda saldırgan ile beraber 5 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda yaralının olduğu kaydedildi.

Yaşanan olaya ilişkin polis şefi Wendell Franklin, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bölgeden lütfen uzak durun ve biz bu olayla ilgilenirken bütün acil durum araçlarına yol verin. Detayları toplayabildiğimiz zaman medyayı bilgilendireceğiz." sözlerine yer verdi.

Tulsa Polis Departmanı bir diğer sosyal medya gönderisinde, tetikçiyle beraber 3 kişinin de öldürüldüğünü doğrulayabileceğini aktardı. Saldırganın nasıl öldüğü henüz bilinmiyor.

"Birden çok ölü ve yaralı var"

Bölge polisinin aktardığı bilgilerde, "Tetikçinin öldüğünü şu anda doğrulayabiliriz. Şu an memurlar, binadaki odada ek riskler olup olmadığını inceliyor. Birden çok yaralanma ve potansiyel can kaybı olduğunu söyleyebiliriz." değerlendirmesi aktarıldı.

Yorumlar (0)