Bir garip “tutuklama” olayı: Polislerin kendisini yakalamasına yardımcı oldu

ABD'nin Georgia eyaletinde hayatını sürdüren Christopher Spaulding, güvenlik güçlerine şu ana kadar yapılmamış bir destekte bulundu. Spaulding, sosyal medya platformu olan Facebook’ta yaptığı yorumla beraber kendisinin yakalanmasına yardımcı oldu.

DÜNYA 07.12.2022, 10:27 08.12.2022, 09:38
Bir garip “tutuklama” olayı: Polislerin kendisini yakalamasına yardımcı oldu

28 Kasım günü ayın En Çok Arananlar Listesi’ni açıklayan Rockdale County Şerif Bürosu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma gelen yoruma kayıtsız kalmadı.

"Yakalanmanız adına verdiğiniz destek için çok minnettarız"

Edinilen bilgilere göre, Christopher Spaulding isimli bir kişi söz konusu gönderinin altına iki gün sonra yorum yaptı. "Peki ya ben?" diye soru soran Spaulding’e resmi hesap üzerinden 1 Aralık günü yanıt veren Şerif Bürosu, "Evet, doğru diyorsunuz, sizin adınıza iki yakalama kararı bulunuyor. Yoldayız" dedi.

Rockdale County güvenlik güçleri aynı gün içerisinde kaçağın yakalandığını açıkladı. Daha sonra resmi Facebook hesabından paylaşım yapan Şerif Bürosu, "Yakalanmanız adına verdiğiniz destek için çok minnettarız" ifadesini kullandı.

Şartlı tahliye yasalarını çiğnediği ifade edilen Spaulding’in hakkında yakalama kararı olduğu belirtildi.

Öte yandan yetkililer, 10 kişiden meydana gelen En Çok Arananlar Listesi'nin suçların boyutuna göre hazırlandığına işaret etti. Bu liste içerisinde bulunmayan zanlıların da yakalandığı ifade edildi.

Yorumlar (0)