habernediyor.com

Yollarda son durum!

YAŞAM

Türkiye genelinde kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yolların bu kesimlerinde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kurtköy-Pendik Tersane kavşakları bağlantı yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ankara-Konya yolu

Ankara-Konya yolunun 38-39. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Ürgüp yolu

Nevşehir-Ürgüp yolunun 4-6. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Bartın-Karabük yolu

Bartın-Karabük yolunun 15-24. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Bursa-Karacabey yolu

Bursa-Karacabey yolunun 35-36. kilometrelerinde Karadere Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Tosya-Osmancık yolu

Tosya-Osmancık yolunun 6-7. kilometrelerinde Devres Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

İkizdere-İspir yolu

İkizdere-İspir yolunun 25. kilometresi (Ovit Dağı geçidi) trafiğe kapatıldığı için, her iki yönde ulaşıma Ovit tünellerinden veriliyor.

Kuşadası-Söke yolu

Kuşadası-Söke yolunun 6-8. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Nurdağı-Gaziantep yolu

Nurdağı-Gaziantep yolunun 1-2. kilometrelerindeki heyelan sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolu ay sonuna kadar aralıklarla kapalı olacak

Trabzon-Gümüşhane yolunun 46-47. kilometrelerinde patlatmalı yapım çalışması yapılıyor. Bu sebeple yol ay sonuna kadar 09.00-17.00 saatlerinde aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.