habernediyor.com

Sivas’ta düğün konvoyunun önünü kesen 4 genci öldüresiye dövdüler 

YAŞAM

Sivas’taki düğün konvoyunun önünü harçlık almak için kesen 15-17 yaşlarındaki 4 genci öldüresiye döven düğün sahipleri bir de üstüne “Emniyet amiriyim, sizi içeri atarım.” şeklinde tehdit etti. 

Sivas Karşıyaka’da bir düğün konvoyunun önünü keserek harçlık almak isteyen 15 yaşındaki Muhammed Demirel, 16 yaşındaki Emre Karaca ve 17 yaşındaki Emin Erörer, düğün sahiplerinin saldırısına uğradı. Araçlardan inen kalabalık grup, gençleri saldırdı. Öldüresiye dayak yiyen arkadaşlarını görerek yanlarına giden 17 yaşındaki Oğuzhan Sefa Koç da dayakların hedefi oldu. 



Başına ve yüzüne aldığı darbeler sebebiyle kısa sürede baygınlık geçiren 17 yaşındaki genç, Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer 3 genç ise hastaneden darp raporu alarak şikayetçi oldu. 4 genç, darp raporları ve cep telefonu ile kaydedilen görüntülerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulundu. 



“Gözümü ambulansta açtım” 

Oğuzhan Sefa Koç ise yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı: “Akşam dışarıya çıktım. Telefonla konuşurken arkadaşlarımı gördüm. Ben tam video çekmek isterken araçlarına binen düğün sahipleri inip tekrar saldırdılar. Gözümü ambulansta açtım.” 



“Emniyet amiriyim sizi içeri atarım, dedi” 

Darp edilen 17 yaşındaki Emin Ertörer ise olanları şöyle anlattı: “Birisi bize ‘Emniyet amiriyim sizi içeri atarım.’ dedi ve bize cüzdanını gösterdi. Bize argo kelimeler söyledi. O, bunları dedikten sonra arabalardan kalabalık indi ve bize küfür edip bizi tehdit ettiler.”  

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.