habernediyor.com

Pendik'te kadın cinayeti: Çocuklarının gözü önünde 9 yerinden bıçaklandı

YAŞAM

Pendik’te ikamet eden 4 çocuk annesi Arzu İlhan Koca, ikinci eşi olan Göksal Koca tarafından bıçaklanarak katledildi. Aralarında devamlı tartışma yaşanan ve uzaklaştırma kararı olmasına karşın eve zorla girerek evlatlarının yanında eşini katleden Koca, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan korkunç olayda, aktarılan bilgilere göre, 4 çocuk annesi Arzu İlhan Koca, 3 evladının babası olan ilk eşinden boşandıktan sonra evlendiği ikinci eşi Göksal Koca ile tartışmaya başladı. Daha evvel de aralarında sık sık tartışmalar meydana gelmesi sebebi ile Arzu İlhan Koca, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. 

Polise teslim oldu

İddiaya göre, geçtiğimiz perşembe günü Koca, uzaklaştırma kararına karşın eve zor kullanarak girdi ve eşi ile bir kez daha tartışmaya başladı. Acımasız şahıs, eşini evlatlarının yanında bıçakladı. Vücuduna 9 bıçak darbesi alan talihsiz kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı. Koca, olay mahallinden kaçtı. Seslere şahit olan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Talihsiz kadının olay mahallinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Göksal Koca ise kısa bir süre içerisinde karakola gidip teslim oldu.

"Sürekli polis geliyordu"

Eşi tarafından katledilen kadının ağabeyinin eşi Münise İlhan, “Bir anda tartışmaya başladılar. Ardından Göksal onun telefonunu aldı. Göksal bıçağı nereden aldı bilmiyorum. Arzu'yu bıçaklıyordu. Bıçak olduğunu bilmediğim için dövdüğünü düşünüyordum. Sonra bana doğru bıçakla yürüyünce kaçtım." ifadelerini kullandı.

Olaya şahit olan mahalle sakinlerinden Figen Şansal, “Akşam saatlerinde polis otolarının ışıkları evimize vuruyordu. Olayı o şekilde gördük. Zaten o eve sürekli polis geliyordu. Bu kez olay cinayete kadar gitmiş." sözlerini sarf etti. 



Yorumlar (2)

Tetikçi 3 Yıl Önce

Allah belasını versin İnşAllah

İsmail Anar, 3 Yıl Önce

Kadın katliamları,anlaşılan bitmeyecek.Bu laçkalaşmış,çökmüş adalet sistemi düzelmedikçe,ağır cezalar gelmedikçe,bugün yakala,yarın salıver anlayışı son bulmadıkça,hakimler fetoşun talimatlarını yerine getirmeye devam ettikçe,bitmeyecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.