habernediyor.com

Pendik'te fiyatta anlaşamayınca baba ve oğluna testereyle saldırdılar

YAŞAM

Pendik’te ısıtıcı cihaz almak maksadıyla dükkana gelen 3 kişi, fiyatta anlaşamadığı işletme sahibi baba ile oğluna testere ve bıçak ile saldırdı. Meydana gelen kavgada baba ve oğlu yaralandı.

Söz konusu olay, geçtiğimiz günlerde Pendik’teki bir hurdacı dükkanında yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, ısıtıcı almak amacıyla dükkana gelen 3 kişi, fiyat hususunda işletme sahibi olan baba ve oğlu ile anlaşama sağlayamayınca tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma, bir anda tekmeli-yumruklu kavgaya dönüştü.

Yakınlarını da çağırdılar

Müşteri olarak geldikleri öne sürülen şahıslar, kavganın büyümesi üzerine olay mahalline yakınlarını da çağırınca, 4 şahıs daha baba ve oğlunun dükkanına geldi. Saldırganlar, dükkan içinde bulunan testere ve bıçak ile baba ve oğluna saldırdı. Meydana gelen olayın ardından dükkan sahibi olan Veysel U. ile oğlu Akli U. yaralandı. Saldırganlar ise kaçarak olay mahallinden uzaklaştı.

Olayı aktaran Beytullah Güldane, “Arkadaşımla birlikte yoldan geçiyorduk. Kavgaya şahit olduk. Sopalı şahıslar yerde baygın olarak yatan adama vuruyorlardı. 112'yi aradık. Bizim üzerimize de gelirler diye korktuk. Testere ve bıçakla saldırıyorlardı. Belinde silah olanlar da vardı." dedi.











Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.