habernediyor.com

Otomobille insanları böyle ezmeye çalıştı!

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

YAŞAM

Bursa'da göçebe yaşam süren aileler arasında yaşanan kavgada bir kişi otomobiliyle kavgalı aile fertlerini bir bir ezmeye çalıştı. O anlar 3 ayrı cep telefonu ile görüntülendi.

Bursa'da boş arazi üzerine kurdukları çadırlarda göçebe olarak yaşayan aileler arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kaygada bir kişinin aracıyla, diğer aile bireylerini bir bir ezmeye çalıştığı görüldü. Boş arazinin etrafından bulunan konutlardan 3 ayrı vatandaş cep telefonlarıyla 3 açıdan olayı görüntüledi.

Bazıları akraba

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde çadır kurdukları arazide göçebe yaşam sürenler arasında henüz neden çıktığı bilinmeyen bir tartışma, kısa sürede kavgaya hatta insanları öldürme ve linç girişimine dönüştü.

Kavgada bazıları akraba olan iki aile birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Bir kişi ise kavganın şiddetlenmesi üzerine otomobiline binerek alandaki diğer aile fertlerinin üzerine sürdü.

Görgü tanıklarının olayı ihbar etmesi üzerine araziye 155 Polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Saldırı sonucu başından yaralanan bir kişiye, 112 sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Tüm binalarda çekim yapıldı

Boş araziye bakan binalarda ikamet eden vatandaşlardan bazıları kavgayı cep telefonu kamerası ile görüntüledi. 3 ayrı açıdan görüntülerini izlediğiniz olayda, aracını insanların üzerine süren kişinin savcılık tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltında tutulduğu bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.