habernediyor.com

Kütahya’da ‘yan bakma’ kavgasında kan aktı!

YAŞAM

Kütahya’da yan bakma olayından dolayı çıktığı iddia edilen kavgada 18 yaşındaki İ.B.M., 17 yaşındaki lise son öğrencisi İsmail E.’yi bıçakladı. İsmail E. hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

Kütahya’da omuz atma tartışmasından dolayı çıktığı iddia edilen bir kavgada bıçaklanarak yaralanan genç hastanede yaşamını yitirdi.

Kütahya Lisesi’nde son sınıfı öğrencisi olan 17 yaşındaki İsmail E. ve İ.B.M (18) arasında iddialara göre yan bakma ve omuz atma meselesi yüzünden bir tartışma meydana geldi.

Göğsünden bıçaklayıp olay yerinden uzaklaştı

İ.B.M, kavgaya dönüşen olayda, İsmail E.’yi göğsünden bıçakladıktan sonra olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaşamını yitirdi

112 ekiplerince Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İsmail E. yapılan tüm müdahalelere karşın yaşama döndürülemedi. Polis ekipleri tarafından yakalanan zanlı İ.B.M., emniyette devam eden işlemleri sonra çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklandı.

Olaya dair soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.