habernediyor.com

Kara yollarında bu noktalara dikkat!

YAŞAM

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları olan kesimlerinde sürücülere "dikkatli seyretmeleri, yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları" uyarısı yapılıyor.

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Anadolu Otoyolu-İmes kavşaklarında yapılan üst geçit orta ayak imalatı çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Cengizhan-İmar kavşakları Cengizhan Mahallesi katılım kolundaki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Havalimanı-Bağlum kavşakları 0-1. kilometreleri ile Karapürçek-Havalimanı kavşakları 10-11. kilometrelerinde sürdürülen üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle Samsun istikametinde yan yol ve katılım kolu trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer kavşak kollarından sağlanıyor.

Horasan-Karakurt-Sarıkamış yolunun Karakurt mevkisindeki Karakurt Barajı'nın su tutmaya başlaması sebebiyle ulaşım alternatif güzergahlardan gerçekleştiriliyor.

Beyşehir-Konya yolunun 4-12. kilometrelerinde yol yapım ve üstyapı onarım, Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48. kilometrelerinde alt geçit yapım, Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerinde de köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Seydişehir-Akseki yolunun 34-36. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışması dolayısıyla bugün 09.00-18.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak. 

Gemlik-Bursa yolunun 32-34. kilometrelerindeki köprülü kavşak çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.