habernediyor.com

Gülistan Doku'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı!

YAŞAM

Tunceli'de kaybolan Gülistan Doku'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Genç kadının kaybolduğu 5 Ocak gününe ait olan görüntülerde Doku'nun telefon sinyalinin son alındığı Sarısaltuk Viyadüğü üzerinde oturan biri görülüyor.

Tunceli'de kaybolan Gülistan Doku'ya ait olduğu öne sürülen yeni görüntüler ortaya çıktı. Doku'nun kaybolduğu 5 Ocak günü Pertek karayolunda yol alan birinin çektiği görüntülerde genç kadının telefon sinyalinin son olarak alındığı Sarısaltuk Viyadüğü'nün üzerinde otururken görülüyor.

Kayıt incelenecek

Görüntülerde kapşonlu bir şekilde gözüken kişi, viyadükte bulunan bariyerlerin arasında otururken görülüyor. Görüntülerin sahibinin görüntüleri savcılığa teslim etmesi üzerine kayıttaki kişinin kim olduğunun tespit edilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Munzur Üniversitesi'nde çocuk gelişimi 2. sınıf öğrencisi olan Gülistan Doku, 5 Ocak sabağı kaldığı yurttan ayrılmıştı. Doku'dan 12 gündür haber alınamıyor.

Polis, jandarma ve AFAD'a 7 ilden destek

Genç kadının Diyarbakır'da yaşayan ailesi, kızlarından haber alamamaları üzerine Tunceli'ye gelerek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Ailenin yaptığı başvuru üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatılmıştı.

Tunceli'de yapılan aramalara İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Diyarbakır ve Kahramanmaraş'tan itfaiye arama kurtarma ekipleri ile Kayseri Turkuaz Doğa Sporları arama-kurtarma ekipleri de yardımcı oluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.