habernediyor.com

Düzce'de dilencinin '1 günlük' hasılatı, zabıta ekiplerini bile şaşırttı

YAŞAM

Düzce'de görev yapan zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, vatandaşın iyi niyetlerini suiistimal eden bir dilencinin üzerinde yapılan aramada bin 600 TL ele geçirildi. Söz konusu paraların, dilencinin bir günlük cirosu olduğunu öğrenen zabıta ekipleri, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların huzuru ve insanların dini duygularını suiistimal eden dilencilere yönelik denetim faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda zabıta görevlileri, il dışından gelerek şehir merkezinde dilendiği belirlenen bir kişiyi kıskıvrak yakaladı. Dilencinin üzerinde gerçekleştirilen aramada ele geçirilen paranın tutarı ise zabıta ekiplerini şoka uğrattı. Gerçekleştirilen aramada dilencinin üzerinden çıkan bin 600 liranın, dilencinin 1 günlük hasılatı olduğunu öğrenen zabıta ekipleri, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Dilencilik yapan kişiye, 'Kabahatler Kanunu'na bağlı kalınarak yasal işlem uygulanırken, üzerinden çıkan paralar kamuya devredilmek üzere tutanak tutularak muhafaza altına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.