habernediyor.com

Aksaray'da çocukları pozitif olan kadın işe giderken yakalandı

YAŞAM

Aksaray'da çocukları COVID-19'a yakalanan ve kendisi de 'riskli' olarak seyri devam edilen kadın, işe gittiği esnada güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Hem suçlu hem de güçlü tavırlar içerisinde olan şahıs, kendini kayda almak isteyen medya mensuplarına, “Çekmeyin ya. Gören de suç işlediğimizi zanneder. Çek çek, gel yakından çek.” sözlerini sarf etti.

Aktarılan bilgiye göre, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde sokağa çıkma kısıtlaması çerçevesinde uygulama gerçekleştiren emniyet güçleri ve sağlık çalışanları, Gülsüm T. (46) hakimiyetindeki '34 BB 5777' plakalı aracı durdurdu. Emniyet güçleri, kadın sürücünün ve otomobilin evrak sorgulamasını gerçekleştirirken, sağlık çalışanları kadının HES kodu sorgulamasını yaptı. 

Öğrenci yurduna gönderildi

2 çocuğuna COVID-19 teşhisi konulan adının 'riskli' statüsünde izlendiği ve karantinada olması gerektiği belirlendi. HES kodu sorgulama neticesinde riskli olduğu ortaya çıkan şahsın, 10 günlük ev karantinasını ihlal etmesinden ötürü, uygulama noktasına ambulans çağrıldı. Otomobilinden indirilen kadın, ambulansla Cemalettin Aksaray-i Yurt Müdürlüğü'ne nakledildi. Gülsüm T.'nin 10 gün süresince karantinada tutulacağı belirtildi.

"Gören de suç işlediğimizi zanneder"

Ambulansa bindiği esnada kendisini görüntülemek isteyen gazeteciler sert bir şekilde tepki gösteren kadın, “Çekmeyin ya. Gören de suç işlediğimizi zanneder. Çek çek, gel yakından çek.” dedi.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.