habernediyor.com

‘Yeni Pogba’ dev kulüplerin radarında!

SPOR

Ligue 1'de Lille'de forma giyen 'Yeni Pogba' lakaplı Boubakary Soumare, gelecek sezondan itibaren Avrupa devlerinden birine transfer olacak gibi gözüküyor. Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın takım arkadaşı olan 20 yaşındaki futbolcu için Chelsea, Manchester United ve Real Madrid devreye girdi.

Lille forması giyen 20 yaşındaki futbolcu Boubakary Soumare, ara transferde Avrupa devlerinden gelen teklifleri kabul etmedi ancak sezon sonunda ayrılmak için gün saymaya başladı.

Manchester United, Real Madrid, Chelsea, Arsenal ve Valencia gibi kulüplerin kadrosuna katmak istediği genç yıldız, Fransa U21 Millî Takımı’nda da görev yapıyor.

Hakkında çıkan transfer dedikodularını değerlendirmeye alan genç futbolcu, “Bu konuyu hocamla da konuştum tabii ki. Onunla her şeyi açıkça görüştüm. Kariyerime nerede devam etmek istediğimle ilgili net bir fikrim var. Ama sezonu burada tamamlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Sezon ortasında ayrılarak takımı yalnız bırakmak istemediğini dile getiren Soumare, “Takım arkadaşlarıma yardımcı olduğum için iyi hissediyorum. Bugün nerede olduğumu biliyorum. Şu an ayrılmak için doğru zaman değil, pişman olmak istemiyorum” dedi.

Bu sezon Lille'de 25 maçta forma giyen Soumare, Şampiyonlar Ligi’nde bütün grup karşılaşmalarında da görev yaptı. ‘Yeni Pogba’ olarak adlandırılan Senegal asıllı futbolcu 2017'de Paris Saint Germain’in B takımından transfer edilmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.